Verhuur verlichting, geluidsinstallaties, video apparatuur, lounge meubilair

Hier kan u onze online verhuurlijst van licht-, geluids- en video-apparatuur terugvinden.

Opmerkingen:
Alle tarieven zijn dagprijzen in euro exclusief BTW.
Alle tarieven zijn exclusief eventuele transport- en plaatsingskosten.
Er is geen garantie van beschikbaarheid. Het dus raadzaam tijdig ons contact met ons op te nemen.
Het minimale verhuurbedrag bedraagt 100€. Indien het samengestelde pakket onder de 100€ blijft, wordt het verhuurbedrag aangevuld met administratiekosten tot aan het minimale verhuurbedrag van 100€.
Bij regelmatige of grote opdrachten zijn er kortingen mogelijk!

Legitimatiebewijs
Wanneer u bij The Mix Project huurt, vragen we u om een legitimatiebewijs. Alleen op vertoning van een geldig paspoort kunnen we u de benodigde apparatuur meegeven. The Mix Project beschikt over een digitale identiteitskaartscanner waarmee we uw gegevens direct kunnen inlezen.


Waarborg
Voor elke verhuring vragen wij een waarborgsom. Deze waarborgsom moet via bankoverschrijving worden voldaan. De reservatie is pas definitief na storting van de waarborg. Deze moet minstens één dag voor de afhaling van het materiaal op onze rekening staan. De grootte van de waarborg wordt automatisch berekend op basis van de waarde van het materiaal.


Camerabewaking
Het magazijn van The Mix Project is uitgerust met geregistreerde bewakingscamera's. Iedereen die ons magazijn betreedt, stemt er automatisch mee in dat daarvan een videopname wordt gemaakt. Bij het huren van duurdere spullen zal bovendien een digitale foto worden genomen.